Back to your being

Vrouw zijn. Volledig in alle puurheid, zachtheid en schoonheid. Volledig kunnen openen, ontspannen en ontvangen. Volledig kunnen zijn in je vrouwelijkheid. Lukt jou dit? Of zijn er nog patronen, angsten, blokkades of situaties waar je grijpt naar iets anders? Dat je grijpt naar iets wat je weg houd van je vrouwelijkheid. Krampachtig zoeken naar zekerheid, het pakken van de controle, afsluiten of het allemaal alleen willen doen. Of misschien wel iets anders.

Ik geloof dat alles wat je wilt ervaren in het leven, zoals je zakelijke doelen, de diepte in je relatie, ervaringen in het leven en andere dingen. Ik geloof dat alles veel makkelijker stroomt, moeiteloos naar je toe kan komen en van uit je vrouwelijke kern kan ontstaan, als de je kan ontspannen in je zachtheid en vrouwelijkheid. Hier ligt namelijk de vrouwelijke kracht.

Het is mijn doel hiernaar te kijken en jou te helpen kunnen ontspannen in je vrouwelijkheid.

Als je een sessie met mij boekt zal ik mij volledig inleven in jou. Het gesprek zal gaan over jou. We gaan van de oppervlakte af en echt naar binnen. Misschien heb je een vraag over werk, geld of je relatie. We gaan eerst kijken naar jou. Naar wat jij nodig hebt, over wat jou verlangens zijn, over wat jou behoeftes zijn, waar jouw grenzen liggen, over hoe het in jou lichaam kan stromen. Hiervoor zullen we samen diep voelen wat er in jou leeft. Je zal naar angsten en patronen gaan kijken die jou weghouden van de Godin die in jou huist. We gaan samen ervaren waar en waarom het niet stroomt, waarom de Vrouw er niet uit komt. Om vanaf hier te voelen hoe het weer kan stromen in jou en de Vrouwelijkheid en kracht tot leven kan komen.

Als je je aangetrokken voelt tot een sessie ben ik je man. Er zal geen intake etc. plaatsvinden. Het eerste gesprek zullen we gelijk ‘all-in’ gaan.

Voor mij is het belangrijk dat er dankbaarheid en effect in de samenwerking zit. Als één van ons de dagen na het eerste gesprek het gevoel heeft dat het een mismatch was kunnen we het hebben over een geld restitutie.

Kosten: 75 euro
Duur: Natuurlijke afloop, vaak tussen 1 a 1,5 uur.
And: I also can work in English