Back to your heart

Aho broeder,

Verdwaald kunnen we raken in de wereld. Verdwaald kunnen we raken in ons hoofd. Dan lijkt alles moeizaam te gaan en dingen stromen niet meer. Dit is zonde van onze energie, zonde van onze tijd en brengt ons vaak nergens. Hierin verdwalen kost ons onze levensenergie. Ook ik loop hier met regelmaat tegen aan. Ik heb geleerd dat als ik in contact ben met mijn innerlijke stem, mijn innerlijke leiding en mijn hartsverlangen alles weg valt en alles op zijn plek valt.

Chaos wordt rust.
Verdwaald maakt plaats voor richting.
Niet weten buigt voor weten.
Donker veranderd in licht.
Hoofd verschuift naar hart.

Soms is een gesprek met iemand die je ziet, iemand die je begrijpt, iemand die je voelt en iemand die het herkend net wat nodig is om het contact met deze plek in jezelf te maken.
Eén van mijn talenten is het doorzien van de illusie en mensen helpen het contact te maken met deze plek. Ik zie snel in wat er werkelijk gaande is. Deze eigenschap zet ik dolgraag in voor met jou. Als jij met je verhaal bij mij komt voel ik je en ben ik klaar om je de juiste inzichten en richting mee te geven. Ik laat mij volledig leiden wat mij bijna altijd brengt bij de ander zijn diepste verlangens en blokkades.

Als je je aangetrokken voelt tot een sessie ben ik je man. Er zal geen intake etc. plaatsvinden. Het eerste gesprek zullen we gelijk ‘all-in’ gaan.

Voor mij is het belangrijk dat er dankbaarheid en effect in de samenwerking zit. Als één van ons de dagen na het eerste gesprek het gevoel heeft dat het een mismatch was kunnen we het hebben over een geld restitutie.

Details:
Kosten: 75 euro
Duur: Natuurlijke afloop, vaak tussen 1 a 1,5 uur.
And: I also can work in English