Casa Rico in Finestrat

Sinds 2019 woon ik met mijn vriendin in Finestrat, Spanje. Op een prachtige plek in de natuur. De plek hebben wij Casa Rico genoemd. Hier wonen wij zelf samen met onze hond Rico en ons bijna geboren kindje. Naast dat het onze woning is bieden wij de ruimte om dit met mensen te delen. Deze plek wacht dus ook op jou!

Finestrat is een bergdorp op 15 minuten van de kust bij Benidorm. Het heeft zijn eigen karakter. Wij zelf wonen iets buiten de gemeente in de bergen. Zo heb je als je hier komt de lusten van het toerisme. Maar thuis de rust van de bergen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze kant op te komen. Groepsretraites, privé retraites, normaal verblijf en een meehelp verblijf.
Alle informatie over wat wij aanbieden is te vinden op deze website, mijn vriendin haar website –>
https://kindtoyourmind.nl en onze facebook pagina’s.

De voorlopige agenda is als volgt:

De week van 8 september zoeken wij iemand die ons mee wilt helpen op het terrein met klusjes en de tuin. Dit zal gaan in ruil voor onderdak in een privé ruimte en eten/drinken. Per dag zullen we ongeveer 4 uur aan de gang zijn en daaromheen is er vrijheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, ontwakingsproces of te genieten van Spanje en elkaar!

19-22 september en 26-29 september mogelijkheid tot een lang weekend privé retraite
mannen –> http://www.raymondzijderhand.com/man-zijn/live-your-heart/
vrouwen –> http://www.raymondzijderhand.com/vrouw-zijn/live-your-being/

11-15 november mogelijkheid tot groepscursus ‘De Kunst van Leven’ gegeven door Barbara Borecka
Voor meer informatie zie haar website: –> http://www.schoolvooradelaars.nl/

21-27 december mogelijkheid tot groepsretraite ‘Kerst Retreat’ gegeven door mijzelf, Raymond, en mijn vriendin Femke.
Er zal ruimte zijn voor 4 mensen. We houden het intiem en hierdoor de kwaliteit hoog. We gaan groei en transformatie aan en kerst vieren!
Kosten hiervan zijn 1111 euro. Dit is inclusief de overnachting en een houten huis in de bergen, maaltijden en alle sessies.

We hopen je gauw te ontmoeten! Zijn er nog onduidelijkheden of vragen? Stuur gerust een bericht.